Vores dreng er begejstret for at gore brug af sin boardmaker og medhørende 2000-2012 Addendum Bundle samt Dynamic Speaking Pro

Vores dreng har høstet ualmindeligt meget bedre kvalitet I dagligdagen efter vi har fået boardmaker {https://dal-pres.dk} med medfølgende Dynamic Speaking Pro {https://dal-pres.dk/boardmaker/speak-dyn-pro} plus 2000-2012 Addendum Bundle {https://dal-pres.dk/boardmaker/addendum-bundle}. Vores knægt får det meget kompliceret, når der kommer omskiftelser i hans orden, eller såfremt han bliver forvirret over, dét der skal ske . Ved brug af familiens boardmaker og 2000-2012 Addendum Bundle kan vi heldigvis simpelt tydeliggøre for ham, dét han skal forestage sig. Ved hjælp af vores søns boardmaker er der anledning til at udprinte sønnike en god månedskalender, mens hans 2000-2012 Addendum Bundle rummer ganske mange billedsymboler, hvilket han selv forstår. 2000-2012 Addendum Bundle er eksempelvis praktisk ved behov for planlægning, overblik, kognitiv støtte og struktur for vores knægt.

Familien får også rig glæde af Dynamic Speaking Pro, der er ganske virkningsfuldt til at være behjælpelig med knægtens tale. Wagner er lidt forsinket i sin udvikling, men via Dynamic Speaking Pro er vi ret ved godt mod ved at han skal være indgå i en normal klasse, når knægten kommer i skolen til sommer. Lige nu bruger drengen Dynamic Speaking Pro i børnehaven, + imens John og han øver hjemme hos os. Det stimulerer ham grundigt.

Til august når knægten kommer i byens skole regner vi med, at han naturligvis skal få hans boardmaker med 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro med i folkeskolen. Jeg og kæresten har luftet det for skolelederen, og underviserne har før kendskab til programmerne. Det er ret betryggende for sønnikes evne for at have det godt og opfatte, de ting som skal ske hen over sådan en dag i folkeskolen med en del afbrydelser og/eller ændringer. Når man er et udsat barn er det et essentielt supplement med Dynamic Speaking Pro, 2000-2012 Addendum Bundle og boardmaker.