Vores almen højskole kurser vil forandre din tilværelse for altid

Størstedelen af de unge føler, at de har problemer ved at vide, hvad de skal tage sig til bagefter grundskolen. Måske føler de sig ikke modne nok til en videre uddannelse, eller måske skal de have et år til at beslutte, hvad linie, de ønsker at tage. Et højskoleophold kan være den perfekte måde at anvende tid hjemmefra til både at opnå selvstændighed & samtidig udvikle store & små interesser, ligegyldigt om de befinder sig indenfor musicals, design eller sport.

Eventyr og bekendtskaber der præger hele din fremtid, plus at en masse teenagere dermed for første gang kan klare at flytte væk fra hjemmet, giver et ophold på en almen højskole. Opholdet er en oplevelse, der skaber perspektiv plus visdom.

Uafhængig af hvilken linie du beslutter dig for på vores højskole, kommer der groft sagt altid musikalske stunder indbygget i ugen, pga. at vores musisk almen højskole lægger betydelig vægt på det musiske. Mulighed for at gøre brug af alle musikrum udenfor undervisningen er der tilmed, en ting flertallet af de unge har flere fantastiske stunder ud af. En gang pr. sæson har eleverne en fantastisk forestilling, da denne højskole dertil er en teater højskole. Kompetencer i kostumer samt scenedesign bliver lært gennem opsætningsprocessen. Et alternativt fag, vores almen højskole fokuserer meget på, anses som kreativitet. Mange forskellige former for kunst & udtryksformer, f.eks. billedværksted, skulptering, fotografering og smykkedesign, underviser vi i. Udelukkende forestillingsevnen kan sætte begrænsninger.

Udover kunsterisk plus musikalsk læring forbliver fysisk udvikling desforuden betydningsfuldt på vores idræts- og almen højskole. Samtidig med en masse aktiviteter i friluft, der samtidig styrker viljestyrke plus udholdenhed, skal du få alting fra boldspil til svømmetræning plus mavedans her på højskolen.

Ligegyldigt hvilke fag, dine interesser ligger indenfor, er her specielle kompetencer, vi uden tvivl vil sikre dig, at disse højskole kurser bør lære dig – samarbejdsevner, viljestyrke plus selvstændighed. Og dertil store indtryk som fx højskolerejser.