Vedrørende iphone 6 panserglas, panzerglass iphone 6 plus og panzerglass iphone 5s, fornuft & hyggetur

Undertegnede har været på total købetur sammen med min bedste ven, og en af de forbløffende erhvervelser hende og jeg gennemtrumfede er henholdsvis iphone 6 panserglas/panzerglass iphone 6 plus til mig + panzerglass iphone 5s til min venindes tlf. Ikke liiige noget, jeg og hende havde kendskab til før vi passerede forbi butikken. Men iphone 6 panserglas, panzerglass iphone 6 plus & panzerglass iphone 5s er temmelig praktisk, så jeg og min veninde ikke en gang til skal til at bruge dumme penge på nyt skærmglas – har I opdaget, at den reparation er vildt pebret. Det koster mere end et par stiletter. Så panzerglass iphone 5s, panzerglass iphone 6 plus samt iphone 6 panserglas til få hundrede dkk synes hende & mig.

Efter veninden og jeg havde købt panzerglass iphone 6 plus, panzerglass iphone 5s og iphone 6 panserglas tullede hun og jeg på Popcafeen og få drinks. I mens hende og jeg hang ud dér kom Ragna dumpende, og så måtte vi fremvise vores nye panzerglass iphone 5s samt panzerglass iphone 6 plus/iphone 6 panserglas og panzerglass iphone 5s og bestemme, om veninden kunne se forskellen. Men panzerglass iphone 6 plus/iphone 6 panserglas samt panzerglass iphone 5s er ganske usynligt, så vi var nødt til fortælle om indkøbet. Veninden blev vidst ret overbevist og tøsen har nu også i agt at et opstøve den bedste pris på panzerglass iphone 5s, panzerglass iphone 6 plus og iphone 6 panserglas til sig selv og sin god veninde.