Vedrørende erfaring med gravemaskiner plus at kende til minilæssere, dumpere og dozere

En af mine brødre har fået job med dumpere, minilæssere, dozere og gravemaskiner. Han så absolut opstemt ud, dengang han fortalte mor og mig omkring jobbet, mens undertegnedes reaktion var … øøh hvad er det? Jeg havde ikk tidligere vidst noget som helst om dumpere, dozere og minilæssere, og gravemaskiner har jeg heller ikke rigtig tænkt synderligt om. Men her for tiden har broren fået overstået et flere ugers uddannelsesforløb i at behandle de her dumpere, dozere, minilæssere og gravemaskiner.

Jeg træffer ofte med mine brødre til mad og Matador på lørdage eller til filmhygge eller biografture. Så som følge af det kommer undertegnede nok til at lytte til yderligere omkring mandens betjening af minilæssere, gravemaskiner, dozere og dumpere. . Undertegnede er klar på at snakke om dumpere, minilæssere, dozere og gravemaskiner, forbi han er åben over at snakke om shellack, massage og ansigtsbehandlinger, hvilket jeg interesserer mig for.

Tag det bare afslappet. Dumpere, minilæssere, gravemaskiner og dozere bliver ikk et fast tema her på min blog. Kun så fremt undertegnede får job i den samme firma en dag.