Som i hus vil vi købe komposithegn/vedligeholdelsesfri hegn

Nu hvor min kæreste og mig er uvante herrer i egen villa skal vi hovedkuls til at vedtage ting som komposit hegn og tilsvarende vedligeholdelsesfrit hegn. Haven går direkte ved en offentlig sti og er kun lukket af med dronningebuske. Det manglende hegn resulterer naturligvis i en såre herlig panoramaudsigt, men når vi ikke har et vedligeholdelsesfrit hegn kan alle mulige se direkte ind. Og jeg & manden vil hellere have steder i vores have, hvor vi begge opholder os ugeneret.

Researchende mig er gået igang med at søge efter vedligeholdelsesfri hegn og komposit hegn her efter at vi flyttede til Holbæk. Stefan og jeg ved ik’ rigtig, hvorvidt vi vil have et komposit hegn, men vi vil sgu have et vedligeholdelsesfrit hegn til baghaven. Det er min kæreste og jeg enige om.

Farbror David har komposit hegn i baghaven, og han er enormt fornøjet over det hegn. Jeg tror at det kan vælges i forskellige farver og højder. Han valgte et mørkegråt vedligeholdelsesfri hegn, men jeg og kæresten vil sikkert vælge et hvidt eller i hvert fald lyst komposit hegn. Vi foretrækker begge 2 noget landligt og lyst.