Privatleasing Nissan samt erhvervsleasing

Min fyr er tømrer og er indehaver af sit eget firma. I rigelige år har han brugt leasing kassevogn med hensyn til arbejdet, hvilket har masser af fortrin. Nu overvejer vi derfor desuden privatleasing Nissan el. privatleasing Ford. Mens min mand var på vej ud hos en klient den anden dag, fungerede bremsen ikke ordentligt, dog skete der heldigvis ingen ulykker. Den efterfølgende dag tog han sin kassevogn til værksted, og med leasing kassevogn behøver du ej selv at give penge for reparationer, og på grund af det var reparationen af bremsen ganske omkostningsfri. Det samme er gældende for udgifter til serviceydelser. Såfremt mig og min fyr bestemmer os for privatleasing Nissan eller privatleasing Ford, skal vi for resten ej forurolige os ifm. bilens tab af værdi, hvilket, jeg synes, er et kæmpe gode. Min fyr har altid været henrykt for leasing kassevogn og har af den grund rekommanderet det til alle dem, som han kender i sin branche. Så glad er han, at jeg vil vædde med, at vi derforuden snart kommer til at bruge privatleasing Ford el. privatleasing Nissan. I går eftermiddags så jeg faktisk, at min fyr sad og så på varierende biler på hjemmesider, så mon ikke, at jeg inden for den nærmeste fremtid kommer til at køre rundt i enten en ny Nissan eller Ford? Jeg ved egentlig ikke særligt meget i forhold til biler, men jeg ved, at Nissan såvel som Ford er et par gode bilfabrikanter, så det vil jeg se frem til.