Plastkasser til opbevaring og fragt, palletank tænkt til børnearrangementer og effektive termokasser

Smarte plastkasser - www.dtemballage.dk/produktinformation/plastkasser.aspx – til diverse oplagning har undertegnede i et stykke tid rendt og undværet. Samtidig mangler jeg termokasser - www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkasser/termo–koelekasser/termokasser.aspx – til transport af mad og drikke i mit cateringfirma. Først på måneden fik jeg idéer om at benytte en palletank - www.dtemballage.dk/varekatalog/varekatalog/plastkar/ibc-palletanke.aspx – med tap, når jeg ska’ af sted til børnearrangementer og medbringe læskedrikke. Gudskelov opstøvede jeg et rost firma, der tilbyder termokasser, palletank samt plastkasser og bestilt både termokasser, plastkasser & palletank.

Plastkasser bliver produceret i flere længder og bredder og de plastkasser er super gode til transport og opbevaring af grøntsager samt kød og fisk. Man kan eksempelvis købe dig plastkasser der kan foldes, så de ik fylder det store, hvis kasserne er pakket sammen. Det er netop de plastkasser, begejstrede mig har bestilt.

Min nybestilte palletank er god til alle væsker. Mange som opsamle regnens vand i sådan en palletank, men jeg planlægger, at tanken eksempelvis burde være god til saft, de dage hvor undertegnede tuller afsted til arrangementer for børn eller firmaer. Muligvis burde jeg egentligt også have købt et styk palletank til havens regnvandsindsamling.

Jeg planlægger at anvende mine termokasser til bl.a. fragt af is, og for at holde maden varm, når jeg er ude at køre. Jeg har fået de termokasser i en fornuftig bredde og højde med dæksel og kommer i en praktisk mørk farve.