Personlig planlægning – om nogle uger skal jeg på et styks kursus i personlig planlægning og effektivitet

Kender nogle af jer folk, som har været på et professionelt kursus i personlig planlægning og effektivitet? Jeg er rygende travl ift mit arbejde og bloggen i de her dage. Måske endvidere en kende for travl. Faktisk kan jeg opfatte hvordan distræte mig taber overblikket, glemmer at prioritere hvad jeg skal anvende tiden på og samtidig ender i tidsspildere så som Instagram og Facebook. Der er en del, som har oplevet det samme. Jeg havde dog ik’ overvejet, at ku’ ændre på det inden jeg fik anbefalet et kursus i personlig planlægning og effektivitet. Det virker da til at være oplagt for undertegnede medt være på den slags kursus i personlig planlægning.

Sørme om jeg ikke allerede har tilmeldt mig et styks kursus i personlig planlægning og effektivitet med min travle veninde Freja.

. Jeg og hende skal blive bedre til at sige nej og kende forskel på tidsrøvere og ting, der er vigtige for os. Det bliver fedt at vide mere om personlig planlægning – både privat og i når jeg arbejder professionelti.

Undertegnede overvejede ikk rigtig at sætte tid af til personlig planlægning og effektivitet. Men ved eftertanke syner det som om, at det er god tid brugt på at blive klog på personlig planlægning hvor jeg kan være skarpere.