På klapjagt for at finde glas til iphone 5/panserglas til iphone 5s samt skærmbeskyttelse iphone 4/panserglas til iphone 4s

For to dage siden opkaldte min ven Signe så med næsten tårer i øjnene. Konen har lige skadet sin mobil, og formåede netop få mig rindet op ved at taste på den totalskadede skærm. Iiih hvor er vi fummelfingrede .

I torsdags kom undertegnede uheldigvis så klumret ud af hånden at tabe telefonen. Selvfølgelig blev fronten smadret – lille jeg er virkelig områdets mest klumsede. Så siden hen går klodsede jeg og grubler over udgiften til reparation og på at opstøve slidstærkt panserglas til iphone 5s eller noget almindeligt glas til iphone 5 - http://pavoscreen.dk/panserglas-til-iphone-5s/ – . Det det er ikke besluttet endnu.

Den vilde eftersøgning efter skærmbeskyttelse til iphone 4 & panserglas til iphone

Så nu internetsøger hende og jeg begge 2 løspå livet løs efter skærmbeskyttelse iphone 4, panserglas til iphone 4s - http://pavoscreen.dk/panserglas-til-iphone-4s/ – , glas til iphone 5 og panserglas til iphone 5s. Der er flere steder, som har fået fine vurderinger på Trustpilot og der kræver ret ordentlige takster. slyngveninden og jeg skal jo ik mangle glas til iphone 5 og skærmbeskyttelse iphone 4, så det er med at træffe et valg snarest.

Undertegnede tror vi beslutter os for vores panserglas til iphone 5s/glas til iphone 5 samt panserglas til iphone 4s/skærmbeskyttelse iphone 4 en af de næste dage og kontakter firmaet. I butikken får de nok repareret panserglas til iphone 4s og glas til iphone 5, mens vi står og venter.

Har I også fået nyt panserglas til iphone 4s, panserglas til iphone 5s, glas til iphone 5 og skærmbeskyttelse iphone 4? Eller er min bedsteveninde og jeg slet og ret Frederiksborgs absokut mest uheldige? Ikke en eneste af venindens eller mine andre bekendte går og ødelægger så meget som en eneste af de ting, de er glade for, og derfor har de ikk hørt om panserglas til iphone 5s eller ekstra skærmbeskyttelse til iphone 4s. De har ingen råd.