Nu søger undertegnede på internettet på højskole journalistik og højskole kunst

Cool mig slutter gymnasiet her til sommer & vil derefter meget gerne på højskoleophold - http://www.odderhojskole.dk/lange-kurser/lange-kurser/bredde-og-fordybelse/, på en rigtig god højskole - http://www.odderhojskole.dk/forside/, . Journalistik samt højskole kunst drager ganske betragteligt, og undertegnede funderer over om højskole kunst og højskole journalistik er en 1 af flere mulige at gå i, når jeg står over for at skulle træffe afgørelse om, undertegnedes fremtidige fag, når jeg regner med at studere . Og så er musiker-jeg meget henrykt for musik – også højskole musik som er velegnet til samspil plus fællessang. Jeg har en veninde har været på et stk specifik højskole musik-linje, men det er således at jeg helst vil på et højskoleopholdindeholdende velassorterede retninger og fag jeg kan prøve. Kender I denne type højskole? Journalistik eller højskole musik-linjeog vil anbefale den også?

Min storebror vil lillesøster her ikke få råd af, selvom manden netop var på højskole. Sport er Anders’ altoverskyggende interesse, så det var klart nok et stk højskole sport-linje han startede på, da han besluttede sig for en højskole. Journalist bli’r han ikke, så ringe som han formulerer sig ha ha. Storebroder er absolut ik’ til højskole kunst eller højskole journalistik.

I de her dage internetsøger undertegnede i hvert fald løs efter alt hvad jeg kan finde om højskole kunst og højskole journalistik. Højskole sport dropper jeg bare med det samme grin. Endvidere kommer ”højskole musik” også lige med så jeg kan gruble over, hvorvidt jeg kan finde et styk højskoleophold, hvor jeg også kan slappe af med kor sang plus samspil og sådan noget højskole musik. Det kunne være mega fedt.

Internetsøger jeg på på højskole kunst og højskole journalist - http://www.odderhojskole.dk/lange-kurser/verdensborgerskolen/journalistik/, ser jeg to-tre positive skoler nær Højbjerg, uden at det har plads alt for for på mit barndomshjem. ganske vist er undertegnede til højskole kunst og højskole musik og hygge, men mine musikerforældre må altså gerne befinde dem et godt stykke på afstand af det endelige højskoleophold. Så kan de komme uanmeldt til udstillinger og koncertaftener hvor de kan overvære mit højskole kunst og højskole musik .

Noget andet erniveauet på sådan en højskole. Journalistik er vel temmelig påvirket, når det kommer til om gennemsnitsalderen er atten ligesom undertegnede eller snarede er 34 og har brug for lidt mere på cv’et oven i en bachelor i kommunikation. Uha jeg tror nu på at det ikke er mistede kræfter på en højskole. Kunst er jeg interesseret i. Om undervisningen kun bliver en tynd tidsperiodegennemgang eller hvorvidt undertegnede vil selv at teste egne talenter af med højskole kunst .