Nomnomnom bløde flødekarameller + frugtkarameller med passionsfrugt og bær er rigtig lækkert

Veninder har fattet, hvordan slikglade mig er ret pjattet med frugtkarameller [karamelleriet.myshopify.com/products/frugt-karameller] med jordbær, passionsfrugt og hindbær samt bløde flødekarameller [karamelleriet.myshopify.com/collections/karameller] [karamelleriet.myshopify.com]. Til fødselsdagsgave skænkede de mig så et styks kogebog, så undertegnede selv kan kaste mig ud i at tillave frugtkarameller og bløde flødekarameller og en portion fristende flødekarameller i mellemtiden.

Jeg kan altså ikke prale med at være den store kok og fremstiller alt i alt samme 10-15 hovedretter hver gang. Men undertegnede sætter lidt forehavendet med frugtkarameller og flødekarameller, såfremt undertegnede virkelig forsøger og lærer det lidt på rutinen. Spørgsmålet er så, hvor mange bløde flødekarameller og frugtkarameller der må laves for at kunne tilberede dem uden opskrift.

Måske ender undertegnede med at tilberede hjemmelavede frugtkarameller og flødekarameller som værtsgaver igen til mine venner. Det ville da være en win-win. Måske erhverver søde mig en kogebog på appetitlige sager til min fødseldag hvert år. Det kunne jeg lige se for mig. Men tanken vedrørende selvskabte frugtkarameller og/eller bløde flødekarameller til gaveide ganske god. Venner og bekendte anerkender når nogle overdrager opmærksomheder der er selvkreerede, og flødekarameller holder størstedelen af folk af. Til det egoistiske projekt kan jeg altid finde på nogle med frugtkarameller + lakrids og mint til mit eget behov.