Mit kære familiemedlem ved bekendt med, hvad et termotag skulle være fabrikeret af!!

Jeg mindes jævnligt de usandsynligt mange gange jeg gik med min far i de steder, hvor de falbød for eks. et såkaldt pergo gulv - http://traekoeb24.dk/catalog/pergo-gulv.php – eller et termotag {http://traekoeb24.dk/catalog/termotag.php}, eller de innovative plushegn, som utallige mener er herlige, eller et specielt slags huntonit {http://traekoeb24.dk/catalog/huntonit.php} gulv, eller trapezplader. Han holdte af at spendere adskillige formiddage i disse butikker. Jeg på den anden side, kunne tænke mig virkelig mange andre udflugter, jeg bestemt hellere havde overskud til. Men imidlertid ville jeg ikke undvære at være i hans nærhed. Han & jeg elskede at gennembehandle utallige forskellige emner, og det nød jeg absolut meget. Den herre jeg kendte var en ivrig gør-det-selv mand, & han værdsatte derfor at udvide sin vidensbank, & få fingrene i et nyt slags pergo gulv eller et termotag til vores soveværelse, eller også var han optaget af et plus hegn til gårhaven, eller undersøgte markedet for trapezplader, samtidig med at han også lige afprøvede kvaliteten på billige huntonit plader.

Det er på ingen måde ingen overdimensionering at fortælle Jer, at han og jeg tilbragte overdrevent mange formiddage i de kedelige byggemarkeder. Og såfremdeles er disse formiddage noget af det, jeg husker tydeligst fra min tid som bitte rolling. Jeg har adskillige gange overvejet, hvad det skyldtes, at han ej fik arbejde inden for hans interessefelt. Han kunne for eksempel have styret sin egen gesjæft med videresalg af for eksempel et gult pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit gulve, & trapezplader. Men han var opslugt af sit job i B&W, på en og samme tid med at han holdte meget af alle sine handy-man projekter. Jeg er overbevist om, at han følte en stor rus af lykke, såfremt, at han fiflede med disse projekter. Han var en livsklog mand, & af den årsag havde vi også alle de utallige rare timer i hinandens selskab. Til trods for, at jeg ej fascineredes det mindste for f.eks. en ny type pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit brædder eller trapezplader. Jeg cyklede med ham til alle disse storcentre, & hørte på ham berette om sit liv, fordi jeg elskede ham!