Mine kollegaer og jeg begriber først nu, hvorfor talrige virksomhedsejere synes, at frankeringsmaskiner er dejlige at have…

Det er en realitet, at det skrevne ik kommer til at interessere Jer synderligt! Der følger akkurat nu, hvad visse koner eventuelt vil beskrive som et ovenud tørt indlæg omkring frankeringsmaskiner! Men det forholder sig altså således, at vi i mit firma har forstået, hvor anvendelig en såkaldt frankeringsmaskine er! Og vi har nu truffet den afgørelse, at jeg skal bruge penge på en frankeringsmaskine til min gesjæft. For nøjagtig seks år siden startede jeg min forretning, & forretningen har ovenud hurtigt fået ben at gå på. Det ovenstående betyder, at virksomheden i dag udsender fantastisk meget mere post end gesjæften gjorde i starten. Mine kollegaer og jeg har erkendt, at man med en frankeringsmaskine har chancen for at spare virkelig meget arbejdstid. Specielt i mit lille firma, hvor vi for nu bare er få kollegaer tilknyttet, vil det være klogt med en frankeringsmaskine, fordi vi i forvejen har travlt. & så er det jo usmart at bruge værdifuld tid på at klistre frimærker på breve! Vi vil meget hellere bruge tiden på mere altafgørende projekter, & til det formål, investerer vi i en frankeringsmaskine.

Virksomheden kan absolut ik afgøre, hvilken frankeringsmaskine, der vil være den bedste vej at gå. Jeg har prøvet at skabe mig en klarhed over udbuddet, men jeg har absolut ik taget et valg. Jeg håber dybt, at I formår at hjælpe mig med at bestemme, hvilken frankeringsmaskine, jeg skal bruge gysser på. Der eksisterer både danske & svenske forhandlere af frankeringsmaskiner, & jeg er ikke i stand til at vurdere, hvorhenne det ville være klogest at gå til. Helt umiddelbart ville jeg vælge en hjemlig butik, af den årsag, at det i så fald ville være lettere at forklare sagens omstændigheder, såfremt jeg konfronteres med repareringer. Men alligevel oplever jeg, at de ikke-danske sælgere af frankeringsmaskiner koster mindre gysser end de hjemlige forretninger. & som just beskrevet, er jeg selvstændig med en ny virksomhed, som akkurat lige kører rundt. Så af den grund er det altafgørende, at jeg opsporer en frankeringsmaskine til en billig pris. Men naturligvis spiller kvalitet også ind på mit valg af frankeringsmaskine. Så jeg håber på, med Jeres hjælp, at formå at kunne opstøve en frankeringsmaskine, som opfylder begge mine krav!