Med el-gulvvarme behøver du aldrig mere have frysende fødder om vinteren

El-gulvvarme bliver et ideelt køb, der ej blot sørger for at familiens og dine tæer bliver lune. Som boligejer får du dertil en effektiv & billig opvarmning. Her er det netop muligt for dig at opvarme gulvfladerne i jeres villa & resten af rummene i jeres bolig til en favorabel udgift sammenlignet med f.eks. vandbåren gulvvarme, fordi at du slipper for at spilde penge på at opvarme et solidt lag af beton. Denne detalje resulterer i, at du kan varme et nogenlunde isoleret hus på ca. 130 kvm op for bare 11.000 kroner for et helt år vha. el-gulvvarme som den eneste opvarmning.

Oplever dig og din ægtefælle at relæet i jeres hjem lukker ned som en følge af at sikringerne er sprunget, eller fungerer el-gulvvarme anlægget overhovedet ikke? Ved hjælp af termografiske sporingsapparater er det muligt at spore grunden til driftsforstyrrelsen ganske hurtigt og effektivt, såfremt dig og din ægtefælle er i netop den knibe. Efterfølgende er det bare at fjerne gulvbelægningen på det pågældende sted for at reparere el-gulvvarme systemet. I samme ombæring er der også mulighed for at foretage en betydeligt mere tilbundsgående fejlsøgning på systemets øvrige dele. Dette kan afsluttes ret problemfrit og til en konkurrencedygtig pris. Det eneste, der er krævet af din ægtefælle og dig er at henvende jer til den mest hensigtsmæssige tekniker med ekspertise i el-gulvvarme. Ønsker du at nyde godt af af din investering i elektrisk gulvvarme, er det ikke desto mindre væsentligt, at I ikke blot sørger for, at hjemmet er ordentligt isoleret.

Såfremt I oplever komplikationer i anlægget, skal du samt din kæreste endvidere reagere øjeblikkeligt, ved at hyre en certificeret elektriker, som har ekspertisen til at stå for reparation af din el-gulvvarme. Spore skaden på jeres el-gulvvarme på kort tid og efterfølgende ordne den uden at skele til mærket, er en kompetent el-gulvvarme fagmand faktisk i stand til.