Mange har en optagethed af mennesker, & ikke plastdøre.

I min eventyrlige familie er vi mange iværksættere. Vi elsker at være selvstændig. For os er det et kolossalt rush at være i stand til at opbygge en forretning op fra bunden, og se dén vokse sig større og større. Min farfar var indehaver af sin egen forretning, som forhandlede udestuer, foldedøre , http://www.win-door.dk/index.php/foldedore, , pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre , http://www.win-door.dk/win-door-info/skydedoere.htm, og plastdøre , http://www.win-door.dk/win-door-info/plastdoere.htm, . Dengang da jeg var et lille barn erindrer jeg med skarphed, hvordan jeg brugte flere timer på at være til stede i hans shop. Jeg syntes, at det var interessant at undersøge samtlige af de forskellige kunder, der handlede i hans butik.

Virksomheden udstillede et betydeligt udvalg af udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre og plastdøre. Det havde som konsekvens, at de fleste klienter spenderede utallige timer i forretningen, for at vælge lige nøjagtig dé ting, familierne havde planer om at købe. & det var for mig bestemt spændende at iagttage disse processer…

Siden jeg var barn har jeg været stærkt interesseret i livsformer. Efter at have spenderet adskillige dage i hans butik, der forhandlede udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre, anerkendte jeg, at der eksisterer adskillige forskellige forestillinger om det formfuldendte liv. Vi er ikke ens, & dét der repræsenterer fryd for mig i min dagligdag, er ej uvægerligt dét samme, som for andre. Og den indsigt føler jeg er vigtig at spekulere på, så snart vi konfronteres med mennesker, der ikke har vores livsform. Med udgangspunkt i min barndomstid, hvor jeg hele tiden gloede på personernes udvælgelse af eksempelvis udestuer, foldedøre, pvc vinduer, terrasseoverdækninger, udendørs skydedøre & plastdøre, blev jeg klar over, at menneskenes konsumption viser vores livsværdier. Det har resulteret i, at jeg som stor arbejder med konsumptionsstudier.