Lidt om vedligeholdelsesfri hegn, vores baghave, udsigt og indkig

Nu hvor kæresten og jeg er friske herrer i eget hus må vi pludselig til at beslutte os for sådan noget som komposit hegn og tilsvarende vedligeholdelsesfrit hegn. Vores baghave går hen til en offentlig eng og indkigget er udelukkende skærmet af med roser. Mig & manden elsker baghavens udsyn, men foruden et vedligeholdelsesfri hegn kan alle mulige glo direkte ind til os. Og kæresten og jeg have punkter i baghaven, hvor han og jeg ik risikerer at blive begloet.

Undertegnede er påbegyndt at holde øje med vedligeholdelsesfri hegn og komposit hegn efter at vi er flyttet til Grenå. René og jeg har endnu ik’ besluttet os for, hvorvidt vi skal købe et komposit hegn, men det skal bestemt være et vedligeholdelsesfrit hegn til baghaven. Dér er vi begge enige.

Min bror har fået udfærdiget komposit hegn i haven, og det er manden rigtig fornøjet over. Jeg mener at det kan blive produceret i flere højder og farver. Hans vedligeholdelsesfri hegn er sort, men kæresten og jeg vil nok foretrække et hvidt/lyst komposit hegn. Vi foretrækker begge 2 det hyggelige, gammeldags og lidt slidte.