Lidt om Skagenshegn, støjhegn og vores kommende beboer

Familieforøgelse og nyt indkøb. Vi udvider snart med en sød retriverhvalp, kæresten og jeg. Derfor tog jeg og ham os sammen til noget praktisk, som vi begge i lang tid har forhalet. Nu skal vi skaffe et hegn omkring haven. Sådan et hegn virker jo som en større ting & ej en ting, ham og jeg liige har ordnet undervejs med at undertegnede har påbegyndt at slæbe hjem af småting til udelivet og gøre brug af haven. Men på lørdag må det altså være. Så dukker konflikten op om min mand og jeg vil ha’ et støjhegn eller et Skagenshegn.

Min kæreste har begrundelser for støjhegn, der ganske givet er vældigt praktisk & som navnet antyder dæmper larmen fra vores ringvej, ligger lige bagved huset. Jeg følger godt de mange essenter om et støjhegn. Jeg vurderer kun at den slags hegn bli’r ganske højt og tæt. Hans model med et støjhegn tildeler os dog som bonus afskærmning fra nysgerrige indkig. Og du vil ozz godt ku’ sætte lyserøde blomster den slags hegn.

Jeg selv kan bedst lide et flot Skagenshegn. Det Skagenshegn romantiske mig har kig på er enkelt & flot hvidt & nok en kende traditionelt. Hegnet syner ikke alt for højt, og hegnet stemmer meget tydeligt med undertegnedes tanker vedr. godt med klatreblomster omkring et kridhvide stakit som et Skagenshegn kan give os.

Ville I gå efter et flot Skagenshegn eller det smarte valg i form af et støjhegn, såfremt du præcis som jeg og min kæreste levede lige op af ringvejen og skulle vælge hegn? Kæresten og jeg skal få købt det åndssvage hegn hurtigst muligt.