Lejeboliger eftersøges – fx lejebolig Østerbro & Lejebolig Hellerup eller lejebolig Sydsjælland/Lejebolig Vestsjælland

Jeg er overvejende en københavnerpige, der foretrækker cafebesøg og at gå i byen. Søs drømmer i stedet om at droppe præventionen senest når kæresten er fyldt otteogtyve, ligesom hun gerne vil leve i en 60’er villa som har køkkenhave og dejligt forhold til naboerne. Begge går vi efter dejlige lejeboliger, men vi skal sandelig ikke liiige rykke i fællesbolig, sådan som hende og jeg tidligere har snakkede om tidligere. Så undertegnede søger mod lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup - http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/hellerup-og-omegn/, , så jeg ka’ være i indre by, men i den pænere del af byen. Og Jules ser mod et styk lejebolig Vestsjælland - http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/vestsjaelland/, eller lejebolig Sydsjælland - http://nordichousing.dk/lej-en-bolig/sydsjaelland/, . Til gengæld er vi søstre fælles omkring at vores lejeboliger skal ligge på Sjælland. Haha.

Jeg & min søs er begge to i gang med at spejde efter lejeboliger. Jeg og hende har tænkt over om hvorvidt at hende og jeg skulle søge efter et par lejeboliger sammen med mulighed for at have residens sammen eller tæt ved hinanden. Men det dutter virkelig ikk’. Hende og jeg er temmelig forskellige, og imens undertegnede ser mig om efter lejebolig Østerbro eller lejebolig Hellerup, så gør hun efter lejebolig Sydsjælland eller lejebolig Vestsjælland.

Lejebolig Sydsjælland og lejebolig Vestsjælland eller lejebolig Hellerup/lejebolig Østerbro. Jeg og søs taster hver vores ønskeplacering ind når vi opslår de lejeboliger, men vi kan supplere hinanden med at have styr på regler for fremleje, de bedste formidlere af lejeboliger og lejekontrakter.