Kostumer til vennens og min firma-kostumefest

Ser du frem til halloween ligesom mig? Mig og min kammerat skal til kostumefest på arbejdspladsen i september, så han spurgte mig, om jeg vil skaffe de kostumer, vi skal have på. I øvrigt er det ligeledes til efterår, at der skal være den såkaldte oktoberfest, som oprindeligt kommer fra Tyskland. Her klæder man sig i oktoberfest kostumer, som er tyroler-kostumer. Utallig forskellig halloween udklædning har jeg spekuleret over. Af den grund var jeg på hovedgaden i kostumebutikken nyligt. Kostumer i stor stil havde de, og der var mange fornemme iblandt. Der var meget halloween udklædning og i øvrigt oktoberfest kostumer, men derudover ret meget fedt tilbehør = sminke, masker, parykker, og så videre. For at blive inspireret startede jeg med at glo på kostumer. Efterfølgende gik jeg hen for at se på parykker, sminke og masker, og ligeledes her var der ret mange produkter. Nu købte jeg to ganske sjove udklædninger. Efter jeg havde sluttet købet af udklædninger, tog jeg hjem til kammeraten for at vise ham den halloween udklædning, jeg havde købt. Han blev ellevild, idet han så, at det var zombier, vi skulle være. Jeg glæder mig til at se min kammerat og jeg i vores kostumer. Jeg kan derforuden ikke vente med at se medarbejdernes kostumer. Det er mit gæt, at vi kommer til at være uhyggelige i udklædningerne. Jeg nævnte for resten ovenstående oktoberfest kostumer, hvorefter vi snakkede om at tage til oktoberfest sammen til efteråret. Af en eller anden grund er kostumefester for det meste altid en anelse sjovere end almindelige arrangementer på vores arbejdsplads. Jeg tror, det bliver en morsom firmafest.