Idéer vedr. speedbådscertifikat/speedbådskort – et speedbådskørekort til partneren

Jeg planlægger at tilbyde et kørekort til speedbåd til Johnnys fødselsdag. Han har hver sommer ævlet angående at tage et speedbådscertifikat, så han og vennerne kan komme ud at cruise – lige som havglade mig kan komme med. Jeg forventer at et speedbådscertifikat vil lede til hyggelige dates til fx Flakfortet eller hygge i en af Nordsjællands havne.

At sejle er lige mig. Jeg bli’r ikke rigtig søsyg, og jeg holder ret afat lave ingenting på båden, være opmærksom og navigere den. Manglende wifi. Skønt. Så ham og jeg mangler kun st styks speedbådskort med et kørekort til speedbåd forinden jeg og kæresten kan sejle ud. Og han kan tage ud på tur med vennerne så han kan bruge sit speedbådscertifikat, og moi kan få lidt ro herhjemme. Hans kammerater og mig har det ret sjovt sammen.

Naturligvis er det k’ et specifikt speedbådscertifikat han får. Det er jo kun penge til et speedbådskort jeg giver ham – min kæreste må jo helt selv komme på træningsbænken for at tage det her kørekort til speedbåd men det er undertegnede som har betalt, så fyren kommer afsted.