Hvorfor eksisterer der sådan et stort udbud af espressomaskiner…

Om få uger er det min 24-års fødselsdag, & skal af den grund snart til at skrive en ønskeseddel! Det mener jeg faktisk nogle gange kan være en lille smule omstændigt. Det er ik altid, at jeg overhovedet har behov for noget. & det er jo egentlig ikke sådan det skal være, af den årsag, at dét må være et udtryk for, at danskere lever i en verden af overflod. Når vi mangler noget, køber vi det helt uden tøven, dét betyder, at der slet ikke er ønsker tilbage til, når nære familiemedlemmer efterspørger en ønskeseddel. Men i år er jeg dog sikker på mit ønske; en espressomaskine! Jeg har i længere tid haft lyst til at spendere penge på espressomaskiner. På en espresso maskine kan alle mennesker hjemme fremstille kaffe, som smager eventyrligt. & det er skønt at have mulighed for at invitere vennegruppen på kaffe lavet på en espressomaskine. Af den grund er tiden inde til at jeg har i sinde at ønske mig en espressomaskine af alle vennerne. I lang tid har jeg opdaget, hvor tiltrækkende espresso maskiner er blevet. Næsten alle jeg kender ejer nu en espresso maskine. Og den idé forfølger jeg nu også.

Det ekstremt svære er selvfølgelig, hvilken espressomaskine, jeg skal udvælge mig! Jeg håber, at I underskønne followers kan og vil hjælpe mig med at blive mere klar i hovedet. Jeg syntes at industrien for espressomaskiner er fuldstændig vanvittig stort. Og jeg kan absolut ik finde hoved og hale i noget som helst. Jeg er af den holdning, at espresso maskiner falbydes til mange forskellige prisklasser, & jeg ved på ingen måde, hvad der har størst betydning: pris eller kvalitet? Så det vil jeg absolut gerne have hjælp til at få opklaret. Den ekstrem store søgen efter den bedste espressomaskine er for alvor i gang! Jeg er blevet ovenud opslugt af det, & tjekker hele tiden reklamerne efter espressomaskiner. Nogen vil evt. kalde mig lidt kuk kuk, men det er alene fordi, at jeg rigtig gerne vil hygge mig med en espresso maskine.