Hvor mange kvinder og mænd, som kæmper mod tinnitus er glade for et høreapparat…

I en alder af 58 år, har jeg mærket så absolut, hvorledes det er at skulle sloges med en kronisk øre-lidelse… Jeg har nemlig fået min læges troværdige ord på, at jeg lider af en kæmpestor grad af tinnitus… Jeg har i længere tid haft en kronisk susen for ørene! Ud af det blå ændrede denne susen sig til at være en konstant lyd i stedet for… Og der blev jeg for første gang koloenormt skræmt. Af den årsag, at jeg havde fået forklaret nogle horrible historier om, hvor virkelig meget langt de fleste mennesker med tinnitus må lide dagligt… Jeg havde fået fortalt, at patienter m. tinnitus i starten blev næsten skrupskøre. & jeg ka’ virkelig forstår den påtrængende følelse… I starten var jeg også tæt på at blive skrupskør. Men trods alt må jeg dog gøre klart, at mit hoved stille og roligt blev meget bedre… Nu om stunder kan jeg ha’ et forholdsvist normalt liv til trods for min tinnitus sygdom… Jeg kunne forestille mig, at det i grunden er fordi, man vænner sig til sin tinnitus. Dét betyder jo ik’, at jeg ik’ tænker på min tinnitus, men dét betyder, at min tinnitus ikke længere er det komplet altoverskyggende i mit liv.

Jeg har hørt fra min veninde, at et høreapparat kan aflaste kvinder og mænd der har fået konstateret tinnitus!! Naturligvis blev det lagt fast, at det ik’ er ALLE patienter der lider af tinnitus, som oplever nogen fremgang ved at få et høreapparat. Men i glædeligt mange tilfælde ka et høreapparat forbedrer de smerter og gener, som tinnitus giver…! Jeg har af den årsag bestemt at prøve et af de her unikke høreapparater på min egen krop!! Jeg har derfor aflagt et visit hos en specialforretning, der ved alt om høreapparater, designet til mænd og kvinder m. tinnitus. Jeg er fantastisk spændt på at afprøve, om et høreapparat virkelig er i stand til at hjælpe mig. Jeg har for nogle år siden været i behandling hos behandlere, der står udenfor det traditionelle sundhedssystem, for at afgøre, om de kunne hjælpe mig, men uheldigvis uden nævneværdige forandringer. Så jeg beder til gud om, at et høreapparat kan afhjælpe mine gener! For hvor ville det dog være helt igennem fantastisk, hvis noget så banalt som høreapparater ville være i stand til at forbedre mit liv…