Hvilken type af clearomizer bunn brenner skal jeg benytte?

At jeg aldrig nogensinde har tænkt mig at benytte normale smøger nu, kan jeg i sandhed sige, for jeg har dampet e-cigaretter i flere år snart. Benyttende elcigs opnår jeg alligevel oplevelsen af at være ryger – plus jeg har endda mulighed for at gøre det indendøre på arbejdet eller til events, uden at jeg er til gene for andre. At stinke af tobak hele tiden, eller at betragte mine tænder blive mere plus mere gule med tiden, længes jeg uden tvivl ikke efter. Fordi ejuice findes indeholdende forskellige nikotinkoncentrationer, bør jeg sagtens vænne mig af med det efterhånden, men jeg er stadig afhængig af nikotin.

En kvalitetsrig clearomizer bunn brenner, som accentuerer smagen af min evæske plus giver mig nøjagtig den styrke damp, jeg ønsker, har jeg tænkt mig at anvende i min el-cig. En clearomizer bunn brenner, som sørger for, at der til enhver tid kommer væske omkring glødetråden, har jeg desuden fået – på den måde undgår jeg den klamme, brændte smagsoplevelse. Bagefter at have testet en del forskellige modeller, fik jeg langt om længe valgt at benytte Kanger MODS. Du kan samle din el-cig fra et utal af forskellige dele så som clearomizer bunn brenner såvel som Kanger MODS, til du har kreeret lige præcis den dampning, som du hele tiden har ønsket, for det er helt sikkert et spørgsmål om individuel holdning: det bliver jo nøjagtig det, som gør e-cigaretter så fantastiske.