Hvad for noget anbefaler I? Trædrivhuse, et redskabsskur træ eller pavilloner?

Min og fruens baghave fungerer som en glæde hver dag, og undertegnede skal anskaffe et par forskellige redskaber, så undertegnede inden længe begynder som debuterende ejere af grønne fingre. I november købte vi nyt gammelt hus. Men vi kunne godt bruge et redskabsskur træ, trædrivhuse eller havepavilloner.

Så nu står ideerne i kø. Nu er alt kommet på plads indenfor så derfor moverer opmærksomheden automatisk udenfor til græshaven. Men kan riven, plæneklipperen og de ekstra krukker være opmagasineret i et redsskabsskur træ? Eller burde fruen og jeg derimod købe havepavilloner eller trædrivhuse, og forbinde behov for plads med adgangen til at kunne sætte sig ude og eventuelt kultivere agurker på et lunt punkt? Et redskabsskur træ, havepavilloner eller trædrivhuse Valget må træffes.

At vi vil spendere plads på pavilloner og redskabsskur træ, vurderer jeg ikke. Jeg har prøvet at søge på ”redskabsskur træ”, for dét er det undertegnede og fruen begyndte med at overveje. Anspurgt vores familie og samtidig researchet en smule på nettet, har damen & undertegnede. Det ligner, at personerne som har valgt havepavilloner elsker deres pavilloner, de venner som har valgt trædrivhuse kun foreslår trædrivhuse osv..

Og jeg forstår godt, at havepavilloner eller trædrivhuse er en smule mere åbne, charmerende og fleksible end valget af et redskabsskurs, som alene er til opbevaring.

Nana drømmer dog om en variant af pavilloner eller lign., som fruen kan bruge under blæst og støvregn og nyde den finde have. At feuen ender med at bestemme, ender det sandsynligvis med. Og dermed vil vores plæneklipper kunne være i vores carport.

Såfremt vi vælger ét af de havepavilloner, fruen foretrækker at vi køber, argumenterer konen endvidere for, at hun nok skal finde opbevaring af de mindste redskaber til haven. At jeg og konen kan begynde det første diskussion i det fine villa over denne bagatel kommer ik til at ske hvis jeg har noget at skulle have sagt.