Hegnsstolper og havelåger & fødselsdagsfest for vores mindste

Kender I til fnidder på hjemmefronten? Manden ser i de her dage ikk ud til at ku’ fokusere på noget andet end hegnsstolper og havelåger, i mens praktiske jeg stresser rundt & gennemtænker vores yngstes fødselsdagsfest omkring lagkafefyld samt saftevand. Arhmenaltså. Jeg og min mand ska’ til at have udskiftet abildgårdens mosgroede gærde, og arbejdet gør at vi ska’ ha’ friske hegnsstolper og at min mand og jeg ska’ udpege et produkt ml et utal af blandede havelåger. Men kan haveprojektet ikk liiige vente til når ham og jeg har overstået børnefesten, hvor jeg og ham får gæsteri af 20 kiddos? Børnefesten tænker jeg er ret vildt at deale med helt alene.

Min smag inden for havelåger og hegnsstolper har jeg ik’ funderet over. Havelåger og hegnsstolper har bare været noget, som var der i forvejen, de steder jeg da jeg var barn har haft barndomshjem. Men nu har jeg og manden selv hus og skal gøre os tanker om den slags. Manden er kommet frem til flere ræsonnable firmaer online og ka’ ikke fastlægge sig på om vi skal have hegnsstolper i træ eller aluminium. Undertegnede er sandsynligvis tilhænger af stolperne i træ, meeen hegnsstolper i aluminium er vidst mere robuste?

At skaffe os en højere låge snakkede vi om, og i dag opdagede kæresten et par lækre og robuste havelåger, der mindsandten kan låses. Den tanke ka’ jeg godt lide, i det mig og kæresten har hus på en vej, hvor det sandsynligvis ik vil blive set, hvis der sker tyveri.

Når børnehavebørnene er blevet underholdt med skattejagt og kirsebærlagkage, så ska’ jeg og ham os to sammen bestille hegnsstolper og havelåger. I modsat fald skal moi sandsynligvis ikke forvente, at stressede jeg slipper udenom min mandes ævl vedr. praktiske ting ved havelåger der kommer med lås, hegnsstolper i træ versus alu og lignende haveplaner.