Flyt dine varer i økonomisk træemballage

Indlægget her kigger både på plastpaller og træemballage såsom europaller. Med udgangspunkt i godset ogtransporteringsmetoden selv, er det jo selvsagt ikke alle slags paller, der kan benyttes. At europaller er naturvenlige, bliver en af de åbenlyse gode ved træemballage. Tilmed kommer desuden, at benyttelse af træemballage nedbringer udledningen af kuldioxid sammenkædet med varefragtning med næsten tredive %. Eftersom de kan genbruges på mange fragter, uden at den høje kvalitet sænkes, er nemlig højst kostelige som returpaller.

Derimod manifaktureres plastpaller hyppigst som engangspaller af den årsag, at de ej er lige så solide som europallerne. De besidder endvidere den styrke, at plastpaller modsat træemballage ej mærkes af vejrguderne, idet det vil sige, at de har samme vægt og rumfang, uagtet hvorvidt der er hagl eller solskin. Plastpaller består nemlig af en slags plast, som er hundrede procent genanvendeligt. Du er heller ikke nødsaget til at gå på kompromis med miljøhensyn, kun fordi du vælger plastpaller. De er dog betydeligt lettere, og de er derfor det perfekte valg til flytransport, hvor der er grænser for den tilladte totalvægt.

Hvorvidt det er plastpaller eller europaller, der bedst egner sig til dit konkrete behov, er af den grund helt overladt til dig selv. For de ansatte i transportindustrien, går det hovedsageligt ud på at perfektionere transportforholdene, så det på én gang foregår så simpelt og går hurtigst muligt. Det er også derfor, at det er utroligt vigtigt at benytte de perfekte paller, fordi de enkelte slags paller råder over forskellige fortrin.