Flere bestillinger på musik til bryllup for eksempel swing og mobildiskotek, musik til bryllup samt evt. mobildiskotek

Undertegnedes events er der meget gang i de sidste par måneder. Jeg står over for både at udpege underholdning til børnefødselsdag , www.jb-booking.dk/book-underholdning-til-boernefoedselsdag-samt-andre-arrangementer, til et styks pige på syv og booke musik til bryllup » www.jb-booking.dk/musik-til-bryllup-uanset-hvor-i-landet-du-bor, – og måske et ungt og smart mobildiskotek » www.jb-booking.dk/mobildiskotek-jylland-fyn-og-sjaeliglland-saeligtter-gang-i-festen,. Det er temmelig cool at være dækket ind med tilfredsstillende med reservationer.

Jeg påtænker virkelig at knytte 1950-1970-er musikken med et styks mobildiskotek til musik til bryllup. Fordi der til festen deltager ganske mange yngre mennesker på atten-syvogtyve somre på samme tid ankommer der en stor del der er over 71, og sådanne aldersgrupper er ik så tit lette at parre musikmæssigt med mindre jeg bestiller mobildiskotek. Musik til bryllup er jævnligt indbegrebet af eksempelvis jazz eller swing eller eksempelvis Himmelhunden og Kim Larsen. de unge i større grad ønsker sådan et mobildiskotek så de kan lytte til de nyeste dansable hits – fx knyttet til lyskugler plus tung bas. Det er ik uigenkandeligt påkrævet med mobildiskotek som supplement til musik til bryllup, såfremt de yngste har nostalgi for 50’er jazzmusik og/eller 1970′er rockmusik. Men andre gange har moi derimod prøvet dejlige erfaringer hvor jeg har sammensat mobildiskotek med almen musik til bryllup.

At arrangere underholdning til børnefødselsdag er tit en lystig tjans. Det er Caroline der har fødselsdag og barnet vil gerne have underholdning til børnefødselsdag, og hun lader til at være meget ellevild med Frozen og søndag løber lillepigen i skøjtehal. Så is-tema virker absolut som et åbenlyst valg til valg af underholdning til børnefødselsdagen. Isskulpturer, en snemand eller måske én, som synger Lad det ske. et styks skøjtepige eller workshop med fletninger som Elsa og Anna. Jeg savner ik idéer til underholdning til børnefødselsdag.