Få fikset fejl og skader i din el-gulvvarme uden ventetid

Får du isnende kolde fødder når, du tumler ud af din seng? Så er det ofte på tide at overveje el-gulvvarme » gulvvarme-service.dk,. Investerer du i el-gulvvarme kabler i stedet for gulvvarme med varmt vand får du nemlig opvarmet gulvene og selve rummene i huset til en favorabel pris, fordi at du som husejer undgår at spilde penge på at opvarme et adskillige centimeter tykt lag af beton. Dette resulterer i, at det er muligt for dig varme en rimeligt isoleret bolig på 115-125 kvm2 op for kun 10.000 kroner for et helt år helt uden at det er påkrævet at bruge øvrige slags opvarmning end el-gulvvarmen.

Vil du nyde godt af af udgifterne til elektrisk varme i gulvet, vil det imidlertid være vigtigt, at du ikke blot sørger for, at boligen er tilstrækkeligt isoleret. Din ægtefælle og dig skal ydermere reagere øjeblikkeligt, i det tilfælde at noget tyder på, at der er skader i el-gulvvarme anlægget ved at ansætte en certificeret reparatør, der kan udbedre skader i din el-gulvvarme. En kompetent tekniker med erfaring inden for el-gulvvarme vil nemlig kunne spotte fejlen på din el-gulvvarme ret hurtigt og bagefter få den lavet uanset mærket.

Fungerer el-varmekablerne ikke, eller er dig og din ægtefælle ofte ude for at relæet går ud fordi at en af sikringerne i det springer? I det tilfælde kan en erfaren reparatør lokalisere kilden til skaden på ingen tid ved at tage termografiske apparater i brug. Så snart fejlen er sporet, er det bare at lave hul i gulvbelægningen på et begrænset stykke af dit gulv for at ordne el-gulvvarme kablet. I den forbindelse er det også muligt at lave en væsentligt mere dybdeborende fejlsøgning på andre dele af varmekablerne. Dette kan gennemføres ret enkelt og til en konkurrencedygtig pris. Det eneste, der er krævet af I er at finde den ideelle el-gulvvarme tekniker.