Er du som individ optaget af fuldkorns efterskole kost og motion, som er sjovt at udføre, så ta’ på efterskole!

Jeg husker mit ophold på efterskole med meget lyksaglighed! Jeg vil ergo anbefale et efterskole ophold til hver og en, som spørger. Jeg tilbragte et skønt et-årigt ophold på efterskole, hvor jeg lærte mange nye kammerater at kende. Det er kammerater, som jeg den dag i dag ses med, nogle gange om året. De er en kolossal del af mit liv, som jeg ik ville leve uden. I tillæg til nye perlevenner fik jeg som bonus også boostet min følelse af selvværd i gennem mit efterskole år. Dét kan begribes ved al den efterskole motion, jeg tog mig mod til! Hver torsdag var der for alle elever på skolen tilrettelagt en eller anden type efterskole motion, og det var det allerbedste, vi vidste! I de knap så kolde dage tog det udgangspunkt udenfor, hvilket resulterede i, at vi samtidig med motions-delen, fik afsindigt meget skøn luft. Min efterskole gik meget op i at offerere en sund efterskole kost og motion var der som just beskrevet også masser af. Samtlige af eleverne skønnede på opholdet på efterskole på grund af al den efterskole motion, de havde skitseret. Jeg opbyggede en fantastisk form, og den har fulgt mig også som ældre. Hvilket naturligvis har haft den konsekvens, at jeg føler mig uovervindelig.

Alle er vidende om, at der er mange unge, som spekulerer på at tage på et efterskole ophold, og jeg kan dybfølt sige god for dét. Især, såfremt man ikke er tosset med motion, kan efterskole motion fungere som en rolig opstart. Der florerer naturligvis nok vrangforestillinger vedrørende, at efterskole kost og motion jævnligt glemmes, men det er ikke den skinbarlige sandhed. Mange er af den overbevisning, at hver & en efterskole kæmper for at gøre det bedste for efterskolens bosiddende elever. Derfor er efterskolens styrelse jævnligt fantastisk påpasselige med at kunne tilbyde både vegansk efterskole kost og motion, hvor samtlige elever kan finde det skægt. Så min anbefaling til Jer derude på internettet er; tag af sted! Spring ud i det, & spender et ophold på efterskole, det vil absolut ingen mennesker på nogen måde komme til at angre! Vi kender i al fald ingen, der ej har haft et uforglemmeligt ophold på efterskole!