En smule angående højskoler – højskoleophold var præcis noget for småskoletrætte mig

Er højskoler - https://www.uldum-hojskole.dk/ – på jeres radar? Velovervejede mig grundede et stykke tid omkring, om hvorvidt højskoler kunne være noget jeg kunne få noget ud af, men idag hvor jeg akkurat har gjort mit højskoleophold - https://www.uldum-hojskole.dk/hoejskoleophold-paa-uldum-hoejskole/ – færdigt så må jeg ræssonnere, at det har været amazing. Højskoler forefindes med en del forskelligartede fagområder. Jeg havde blandt andet privatøkonomi, film, svømning og dans som fag, men andre højskoler har højskoleophold der fokuserer på teater, sport eller fotografi – som man vidst nok oplever det fra efterskoler.

Højskoler er funktionalistisk for dem der er i tvivl om, hvilke ting de gerne vil. Eller for de som foretrækker et pauseår og lære en masse højskoler end f.eks ved at arbejde som assistent. Du kan godt kombinere arbejde + højskoler. Jeg var nu svineheldig og tog på højskoleophold uden at være på job undervejs.

Dengang at tage på efterskole var cool i 9. og 10. klasse turde jeg ikke tage på efterskole. Men nu hvor jeg har gået på HF har mit højskoleophold været så rart. Det er lidt undervisningsagtigt men højskoler er aaabsolut ikk som gymna. Vi hyggede os på et højskoleophold og der er ikke noget med at skulle til eksamen til sidst. En tydelig begunstigelse ved højskoler, sådan som jeg har det.