Elsker I ikke ligesom jeg de dér carporte i træ/træcarporte?

Jeg og husbonden er som I ved startet på at bo i parcelhus, og med det vurderer praktiske jeg samtidig, hvis manden og jeg køber cyklerne og bilen et stk smagfuld carport. Valget bliver én af de utallige imponerende træcarporte som kan erhverves. er manden og jeg gudskelog samstemmende. Undertegnede har i grunden kigget på forskellige carporte et stykke tid & jeg er kun faldet over er par ganske enkelt afskyeligt gruelige typer, som slet ikke står til vores gamle villa. Helsigvis så fandt jeg ud af hvordan manden og jeg har muligheden for at erhverve os carporte i træ - shpavilloner.dk/traecarporte, , og de træcarporte er bare virkelig naturlige og pæne. Damen her mener overvejende at de carporte i træ er fejende.

Manden og undertegnede skal ud at bestemme os for træcarporte fordi praktiske jeg vurderer, ar dét ik ikke at have et skur, som jeg kan bruge til at rulle cyklerne ind, hvis det er frostvejr og gearet kan fryse fast er belastende. Kombineret med, at Mogens godt kunne bruge at have at vi får én af de hensigtsmæssige træcarporte som overdækning til dytten klart nok, men tillige til at opbevare tilbehør til bilen, værktøj og maling og mere af den slags.

Næste punkt er at jeg og gemalen bare skal mane til enighed omkring nuance & størrelse, fordi træcarporte ankommer i flere slags typer. Min gemal ønsker sig en af de neutrale carporte i træ, imens jeg vil have træcarporte i lækre farver, der enten ses eller matcher til det nye parcelhus.