El sprøjtepistol, autojet spraying system og forstøver spray er noget nyt manden og mig plaprer om til aftensmaden

Kæresten skal jobbe i et firma, som at der sælger forstøver spray, spraying system » http://mt-spray.dk/leverandoerer/spraying-systems-co,, autojet » http://mt-spray.dk/leverandoerer/autojet, og el sprøjtepistol » http://mt-spray.dk/sproejtepistoler,. Hva’ overvejer I sandsynligvis, hvilket tillige blev min første reaktion. Personligt så aner jeg slet ikk hvad el sprøtjepistol, autojet og spraying system skal bruges til. Hos mig er sådan en forstøver spray en ting jeg bruger til at bruse mine fredsliljer på altanen :) . Når vi kommer til at han returnerer fra den indledende dag på arbejdet, har jeg formodentlig mere forståelse.

En el sprøjtepistol er til at sprøjtemale, coate medicin eller ting eller til rengøring og desinfektion. Alt sammen på fabrikker og lignende virksomheder. Så vidt jeg har forstået. Autojet er vidst nok et spraying system, som kan være specielt lavet til ønsket hos produktionsvirksomheden. Et spraying system kommer både med dyser, rør og pumper, og min mand kommer til at hjælpe ved at installere og vedligeholde virksomhedens Autojet spraying system. Et spændende arbejde for ham.

For at jeg nemmere kan ævle med om mandens tjans så har researchende mig søgt en smule på internettet vedr. spraying system, autojet, forstøver spray og el sprøjtepistol. Selv arbejder jeg handikaphjælper, og Nikolaj hører om sygdom og pleje så han kan opfatte mit arbejde.

Interessant vil det blive om snakkende mig kan følge med i hans sludren, når min ægtemand kommer hjem fra de første indledende dage på jobbet. Måske genfortæller han mig omkring autojet spraying system, forstøver spray der ikke er beregnet til blomster og benyttelsen af el sprøjtepistol. Dejligt er det bestemt at min ægtemand scorede sig hans job og ser frem til jobstarten.