Efter 9. klasse kom jeg på efterskole outdoor, plus det forandrede min ungdom

For en måned siden blev jeg inviteret til en reunion med min gamle klasse fra den rejsearrangør efterskole , http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/europarejsen/, , hvor jeg var i en sæson efter folkeskolen. Jeg er meget spændt på at finde ud af, hvordan samtlige af mine kammerater har klaret sig, & hvorledes deres arbejdsliv er, fordi det bliver snart over ti sæsoner siden, jeg befandt mig der. En enormt dejlig klassefest, hvor vi kan tale om enhver af de fede erindringer, vi erindrer fra opholdet på efterskole boksning , http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/boksning/, , er jeg sikker på, at det bliver.

Jeg hørte utallige fortællinger om, hvor fantastisk det ville være, så året på efterskole boksning blev dét, som jeg så frem imod hele tiende klasse. Jeg havde fundet ud af, at jeg ej var parat til videregående uddannelse, for jeg vidste slet ikke, hvilke fag, jeg havde lyst til at læse videre på. At forsøge et par lidt forskellige fag, som ikke tilbydes på gymnasiet, f.eks. boksning, ville jeg desforuden helst. Den personlig udvikling efterskole , http://www.kongenshusefterskole.dk/linjefag/valgfag/, jeg valgte, havde utallige forskellige fag, som jeg glædede mig temmelig meget til at komme i gang med.

Jeg ville for det første have efterskole boksning, pga. at jeg følte at fitness var temmelig sejt, og af den grund at jeg på samme tid ønskede at komme af med en smule fedt & blive noget mere stærk. Efterskole outdoor, hvor man skal lære at overleve i det vilde ved hjælp af naturens mange redskaber, valgte jeg derefter. Min kæreste og mig selv nyder at tage på campingtur i bjerge langt væk fra andre mennesker, så jeg har simpelthen anvendt disse talenter en del som voksen.