Det er ik for ingen ting, at tenga er blevet et populært stykke sexlegetøj…

Parforholdet er trængte nu om stunder. Vi har for travlt med opretholde det perfekte liv til, at der er tid til kys og kærtegn i dagligdagens rutineprægede landskab. Og som en følge af dette er der enormt mange kæresteforhold, som ik ”klarer sig igennem vinteren”. Jeg føler mig overbevist om, at den mest meningsfulde løsning på denne problematik er nærhed og intimitet. At man prioriterer at sætte tid af til at være ægtefolk. Jeg leger af den grund med tanken om at opstarte en lille biks, som skal sælge voksen legetøj som eksempelvis we vibe - http://www.amoro.dk/shop/we-vibe-vibratorer-1178c1.html – , en penispumpe - http://www.amoro.dk/shop/penispumper-871c1.html – og tenga - http://www.amoro.dk/shop/tenga-sexlegetoej-1174c1.html – . Min tiltro er, at legetøj som eks. we vibe, en penispumpe og tenga kan hjælpe mange par til at vende tilbage til det udgangspunkt, der førte dem sammen til at begynde med, og dermed undgå, at de slår op. For jeg føler, at det er så fantastisk hjerteskærende, at skilsmisseantallet er så høj i Danmark. Jeg er romantiker med stort R og tror på den eneste ene. & såfremt we vibe, en penispumpe samt tenga kan hjælpe til, at kæreste par forbliver sammen vil jeg være glad.

I rigtig mange år har jeg været involveret i et lækkert ægteskab. Så jeg forstår udmærket når man oplever, at forelskelsens amoriner fordufter & dagligdagen overdøver alt andet. Men jeg tror samtidig fuldt og fast på, at man som par aktivt kan arbejde henimod at bringe kærlighedslivet tilbage. Dét kan man eksempelvis gøre ved brug af voksenlegetøj som for eks. we vibe, en penispumpe & tenga. We vibe, en penispumpe & tenga er udelukkende enkelte eks. på sexlegetøj, der eksisterer helt vildt mange forskellige varer… Det mest essentielle er, at man som par bruger $ på præcis det, man føler sig mest tryg ved. Min drøm er at indrette min lille biks således, at besøget i og for sig selv er en oplevelse. Min forestilling er, at man kan komme på besøg sammen i min forretning, og dele nogen timer sammen som ægtepar. Oplevelsen skal på den vis være med til at bringe det pågældende par tættere sammen. Jeg håber inderligt & er fuldt ud overbevist om, at en forholdsvis lille ting, som f.eks. at drage we vibe, en penispumpe eller tenga ind i soverummet, kan gøre en kolossal forskel for kærlighedslivet…