Det er en dyr oplevelse at få udskiftet sine bilruder

Folk er klar over, at det er omkostningsfuldt at være ejer af egen dyt! Du må jo faktisk ikke blot betale til bilens forbrug af benzin, som du nogle gange om måneden må bruge penge på – Der forekommer ydermere udgifter til eksempelvis vægtafgift.

Disse omkostninger kan de fleste forberede sig på, men der findes ydermere en række såkaldte uforudsete udgifter, som uden problemer kan sprænge indehaveren af bilens planlagte budget!

Udskiftning af bilruder som følge af reparation af forrude (http://autoruder.dk/reparation-eller-ny-forrude/), er en kattens udgift, hvilket hverken kan forhindres. For det meste er det nemlig ikke bilejerens skyld, at rudeglasset vandaliseres af for eksempel et stenslag (http://autoruder.dk/reparation-af-stenslag/). Faktisk kan det være resultatet af eksempelvis en uanseelig småsten, som stammer fra en forankørende. Størstedelen vil helst blive fri for at måtte punge ud til udgifterne til en reparation af forrude… Lige netop af den grund prøver mange bilejere i videst muligt omfang at unddrage sig at lægge sig bag f.eks. en lastbil.

Det er nemlig ikke helt bagatellignende beløb, som skal betales. Blandt denne slags uforudsete udgiftsposter hører eksempelvis reparation af forrude, som mange gange betyder at bilruden må udskiftes. Dvs., at mekanikeren som følge af reparationen af forrude må bortskaffe glasset fuldstændigt & i stedet erstatte m. noget nylavet!