Book livemusik, book underholdning og book standup – Bidrag fra bookingbureau inden festen på mit job

Et par uger siden valgte jeg at deltage i udvalget for fest for den vordende store fest på arbejdet. Efterhånden har jeg så fået ansvarlighed omkring at kontakte et bookingbureau som kan finde nogle, som at der ska’ fornøje os under aftentiden. Vi skal danse og spille fodbold hen over dagen, mens programmet om aftenen står på ”book underholdning” af at noget sjov ved et bookingbureau. Jeg skal træffe en beslutning nu.

Når det kommer til book underholdning, så forhører jeg andre medlemmer i udvalget. Men nogle går efter book livemusik, og andre foretrækker book standup. Undertegnede inviterede de øvrige medlemmer stemme på book livemusik eller book standup og det er totalt typisk. I udvalget er vi i alt 9 og sørme om ikke der er 4 stemmer på book standup og samme antal valg på book livemusik. Som følge af det ska’ jeg på egen hånd beslutte mens jeg snakker med det udvalgte bookingbureau.

Gudskelov findes der ikk nogle af mine kolleger, som der har en super bemærkelsesværdig overbevisning om book underholdning. Måske kommer det an på, hvilke acts dette bookingbureau kan berette der er mulig for booking. Selvfølgelig endvidere hvad det koster med book underholdning af standup i sammenligning med livemusik.